maanantai 18. huhtikuuta 2016


TYÖSSÄOPPIMINEN LINDEXILLÄ


Olen siis työssäoppimassa Skanssin Lindexillä, jossa olin myös ensimmäisen työssäoppimisen. Työssäoppimisjakso on pitkä, ja se kestää kesäloman alkuun asti. Aloitimme työssäoppimisen 21.3.2016. 
Koska paikka oli entuudestaan tuttu, työt oli helppo aloittaa. 

Heti ensimmäisenä päivänä pääsin rakentamaan pienten tyttöjen Key arean, joka sijaitsee Lindexin yläkerran sisääntulossa. 
Aloitin purkamalla pöydän. Pöydän purkamiseen kuuluu pöydässä olevien tuotteiden henkaroiminen ja uusille paikoille vieminen. Jos uusia paikkoja tuotteille ei ole valittu, ne laitetaan odottamaan mm. rekille. Kun pöytä ja telineet on tyhjennetty vaatteista, hälytetään (laitetaan tuotteeseen hälytin) ja henkaroidaan nuken päällä olleet vaatteet ja viedään ne myös paikoilleen. 

Kun pöydän purku on saatu tehtyä, siirrytään suunnittelemaan uutta pöytää. Avuksi saadaan konseptilappu, missä näytetään mitkä tuotteet Key arealle tulee, ja miten ne tulisi noin suurinpiirtein asetella pöydälle ja telineisiin. Koska myymälässä pöytä oli huomattavasti erilainen, kuin kuvassa, joudutaan loppuratkaisua aina soveltamaan.
Keräsin siis kaikki Key arealle tulevat vaatteet rekille ja otin niistä suurimmat koot, joita sovittelin eri paikoille. Kun tuotteet saatiin sioitettua hyville paikoille, viikkasin ja henkaroin loputkin koot paikoilleen. 

Viimeisenä puin konseptin mukaisesti mallinuken ja vein sen paikoilleen. 
Ensimmäinen viikko meni hyvin ja tekemistä riitti jokaiselle päivälle. Ensimmäisellä viikolla muistui hyvin mieleen myös kaikki vanhat käytännöt. Opin kassankäyttöä pikku hiljaa :)

Ensimmäisellä viikolla tein myös baby Key arean, jossa silitin kahdelle babynukelle vaatteet ja puin ne.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti