keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Työssäoppiminen Lindexillä

NÄYTTÖ

Työssäoppimisjaksoomme kuului myös näyttö ja näyttönä oli jonkin esillepanon "elinkaari". Tein siis Lindexin pienten poikien keyarean. 

Projektin työstämien lähti edellisen pöydän purkamisella. Tämä siis tarkoittaa että edellisellä pöydällä olleet tuotteet henkaroidaan (jos ne on ollut viikattuna pöydällä) ja viedään uusille paikoilleen. Sen jälkeen riisuin pöydällä olevan mallinuken ja laitoin sen sivuun odottamaan uusia vaatteita. Mallinukella olleet vaatteet hälytetään ja henkaroidaan ja laitetaan takaisin myyntiin.
Kun pöytä on tyhjennetty, pyyhin siitä pölyt. 


Vanhan pöydän purkamisen jälkeen etsin kaikki tuotteet, mitkä kuuluu uuteen pöytään ja otan niistä mallikappaleet. Mallikappaleina on aina jokaisen mallin suurin koko. Kun kaikki mallikappaleet on otettu rupean sommittelemaan niitä pöytään konseptia apuna käyttäen. Konseptissa näkyy miten tuotteiden pitäisi olla, mutta niissä pöydät ja tilat ovat aina hieman erillaisia kuin myymälässä, joten aina tulee vähän soveltamista.
Kun mallikappaleet on saatu paikoilleen, loputkin tuotteet hälytetään ja henkaroidaan/ viikataan sen mukaan meneekö vaate pöydälle vai tangolle. 


Kun kaikki tuotteet ovat paikoillaan, katson konseptista mitkä vaatteet tulevat mallinukelle. Valitsen kyseisistä tuotteista oikean koon ja poistan niistä hälyttimet. Mallinukelle tulevat vaatteet silitetään ja puetaan sen jälkeen nukelle.

 
 Kun mallinukke on pöydässä puettuna, etsin pöytään tulevan "julisteen" (näkyy kuvassa mallinuken takana) ja laitan sen paikoilleen pöytään. Sen jälkeen tarkistan konseptiohjeesta mitkä tuotteet ovat price produkteja (tuotteita joiden hinta ilmoitetaan erikseen pöytään laitettavilla kylteillä) ja teen kyltit pöytään. Viimeisenä katson vielä että pöytä on siisti ja toimva.

Sitten pöytä on valmis!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti