maanantai 16. marraskuuta 2015


TYÖSSÄOPPIMINEN TIGERILLÄ - toinen viikko.

Tiger Hansa sisäänkäynti:Ensimmäinen viikko meni nopeasti töiden parissa ja toista viikkoa aloiteltiin samoissa tunnelissa; pääasiassa kassalla oloa, siivouskierroksia, täyttöä.

Teen töitä vuoroissa. Aamuvuorot alkavat yhdeksältä ja iltavuorot yhdeltä. Liike aukeaa kymmeneltä joten aamulla on tunti rauhallista aikaa availla kaappeja ja täyttää pöytiä ja hyllyjä.
Toisella viikolla täytin mm. maustehyllyt. Tärkeää oli että mausteet olivat frontattu (vedetty mahd. eteen että ne huomaa helposti) ja että suomenkielinen teksti oli esillä. Fronttailin ja täytin myös mediaseinää (laturit, kuoret yms.)
Karkkipöytiä sai olla täyttämässä jokapäivä ja se onnistui myös samalla kun oli kassalla, koska pöydät siaitsevat kassaa vastapäätä.

Toisella viikolla opettelin myös lisäämään puuttuvat hintalaput tuotteisiin. Se oli yksinkertaista ja helppoa. Jos tuotteesta puuttui hinta, viivakoodi otettiin sellaisen laitteen kanssa tuotteesta. Laitteeseen näppäiltiin koodin ottamisen jälkeen kuinka monta kapaletta hintalappuja tarvii ja sitten ne tulostettiin koneelta ja laitettiin paikoilleen. Pöytien ja seinien hinnat otettiin erikseen, koska seiniin tulee pienemmät laput.

Toinen viikkoni meni hyvin nopeasti ja onnistuneesti :) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti