tiistai 16. helmikuuta 2016


KUVAUSJÄRJESTELY

-Lehtiaukeama


Saimme koulussa tehtäväksi suunnitella someen kuvia Salo Desingille, jonka liike on muuttamassa toiseen tilaan. Luokkame jaettiin kahteen eri ryhmään. Toinen ryhmä kuvasi uutta liikettä varten ja toinen ns. muuttoprosessia vanhasta liikkeestä. Kuvista meidän piti myös tehdä harjoitusluontoinen lehtiaukeama. 
Minä olin ns. uudessa tiimissä, eli kuvasimme luokkalaiseni uudessa kodissa kuvia, joissa käytimme Salo Desingin tuotteita. 

Tässä pari kuvaa, jotka otimme:


Kuvaukset alkoivat tavaroiden etsimisellä. Meillä oli paljon erilaisia Salo Desingin tuotteita, joista etsimme kuvauksiimme sopivat somisteet. Makuuhuonekuvauksissa käytimme harmaita sävyjä ja olohuone kuvauksissa käytimme kuparin sävyä, ruskeaa ja mustaakin. Olohuonekuvauksiin otimme mukaan rekvisiitaksi myös ruokia :) Kuvauksiin kuului myös kuvausvalot, jotka toivat lämpöä ja kirkkautta kuviin.

Kun olimme sommitelleet esillepanot, rupesimme kuvaamaan niitä. Kuvausten päätyttyä siivosimme tuotteet takaisin laatikkoihin ja siitä Salo Desingille. 


Aukeaman suunnittelu lähti kuvien muokkaamisesta. Kuvat muokattiin PhotoShopilla aukeamakelpoisiksi, eli kontrastit ja valoistukset kuntoon yms. Sen jälkeen tehtiin illustraattorilla aukeaman taitto ja kuvat sekä tekstin paikat sommiteltiin aukeamaan. Tekstin suunnittelu on vielä hieman kesken, mutta tässä on alustava suunnitelma aukeamasta:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti